OVER ONS

Welkom op onze website!


Wij van MonkeyMinds zijn erg gepassioneerd in de klimsport, en wij begeleiden kinderen en jongeren met veel liefde en plezier.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren meer gaan sporten, maar ook dat ze er plezier aan beleven.
Overigens vinden wij dat iedereen van iedere leeftijd moet kunnen genieten van de klimsport .
En daarom hebben we ook een senioren groep voor de active 65-plusser. Wil jij graag leren hoe je de mooiste wanden op aarde kunt beklimmen of vind je een muur al gevaarlijk genoeg laat het ons dan weten en vraag naar de mogelijkheden.
Bij MonkeyMinds hebben we meerdere enorm toegewijde instructeurs die we graag aan U voorstellen.


Jos is een huisvader van 4 kinderen en is al 12 jaar een van de beste klim-instructeurs die we hier hebben.


"Hallo, ik ben Jos zoals al verteld vader van 4 prachtige kinderen met wie ik mijn passie voor klimmen deel,Daarnaast vind ik het niet alleen belangrijk dat mijn eigen kinderen iets leren over klimmen maar ieder kind verdient de kans om zich te ontwikkelen in een vrije omgeving.
Voor mij is de klimwand veilig en met plezier beklimmen daar een onderdeel van.
Met 12 jaar ervaring ben ik uw mannetje voor de jonge leerling tussen de 6-18 jaar."


Hier is een foto van JosGerta is net als Jos al 12 jaar topklimmer bij MonkeyMinds naast 2 maal nederlands kampioen wandklimmen heeft ze ook de Mount Everest beklommen.


"Hi, ik ben Gerta ik ben al mijn hele leven lang geïntrigeerd door balans en zwaartekracht en de werking van de twee samen.
Als klein meisje werd ik vaak raar aangekeken door de mensen om me heen als ik ze vertelde dat ik hield van klimmen.
"maar je bent toch een meisje?" dit was natuurlijk heel vooruitstrevend voor mijn tijd, maar als ik nu vertel hoeveel plezier ik er van heb gehad, heb ik er geen spijt van.
Met mijn ervaring op het gebied van zowel indoor als outdoor klimmen ben ik de Instructeur voor de gevorderden die hun persoonlijke grenzen willen verleggen.
"


Hier is een foto van GertaJoost is nu al 4 jaar bij MonkeyMinds de pret maker in de kleedkamers naast zijn 6 jaar ervaring is hij een ongelofelijke lolbroek en draagt hij bij aan de fantastische sfeer in de zaal.


"Hai, Joost is de naam, ik ben afgestudeerd aan het CIOS en weet dus vanalles over allerlei sporten, in mijn ervaring is klimmen niet alleen goed voor de training van bijna alle spieren in het lichaam en de balans.
het zorgt er ook voor dat je je goed en veilig voelt als je op iemand anders moet vertrouwen want bij mij draait alles om elkaar vertrouwen.
Ook voor ouderen is het belangrijk om op latere leeftijd te blijven bewegen en je goed te voelen, zolang je dit doet wordt je nooit levensmoe omdat klimmen altijd FANTASTISCH is!!!
Om deze reden ben ik de Senioren-instructeur en zal ik er alles aan doen om uw pensioentijd op te vullen met fantastische ervaringen."


Hier is een foto van Joost

TARIEVEN

Hier kunt u de tarieven zien van de klimvereniging, en de instructeurs die u of u kind zult krijgen.


Kinderen (6-18 jaar): Bij kinderen zal uw instructeur Jos zijn. Hij is een groot kinderliefhebber en vindt het leuk om kliminstructeur te zijn.
De kosten hiervoor zijn 25,- per maand

Volwassenen (18-64 jaar): Bij volwassenen zal uw instructeur Gerta zijn. Door de ervaring die zij heeft, hoeft u nooit onzeker te zijn over de veiligheid.
De kosten hiervoor zijn 30,- per maand

Senioren (65+): Aan de senioren is ook gedacht. Bart is de instructeur voor hen. Bart is een vrolijke kerel die u het gevoel van vertrouwen geeft tijdens het klimmen.
De kosten hiervoor zijn 27,- per maand.

LOG IN

Log hier in met uw account


Gebruikersnaam

Wachtwoord