Starcraft 2 logo


'

Bijna iedereen, die wel eens een spelletje speelt op de computer, heeft van Fifa of Call of Duty gehoort, maar de meesten hebben nog nooit van Starcraft gehoord,terwijl dit naar mijn mening een veel beter tijdsbedrif is. Hiervoor is deze website. U zult hier alle informatie omtrent dit spel vinden en waarom dit je geld waard is.


Wat is deze game?

Deze game is een RTS, ook wel bekend als Real-Time Strategy. Dit houdt in, dat er geen sprake is van beurten, dat alles, wat je doet direct gevolgen heeft en, dat je dus snel en tactisch moet zijn. Een groot voordeel hiervan is, dat, hoewel iedereen dit spel kan spelen, er een groot verschil is in vaardigheden en, dat dit spel leuk zal blijven. Als je beter wordt, moet je tegen betere tegenstanders en kan je nieuwe dingen proberen, zodat het altijd een uitdaging zal blijven.

Hoeveel moet dit me dan kosten?

Dit hangt volledig af van je plannen. Hoewel vroeger de game vrijwel voor alles geld koste, is dit zeker niet meer het geval. Je kan nu in Co-op 4 characters compleet spelen en alle anderen kan je gratis tot level 5 spelen. Hierna blijven ze speelbaar, maar krijg je geen extra levels. De eerste campaign is nu gratis en alle competieve modes, zoals unranked, ranked, custom en arcade zijn ook gratis. Je mist misschien wel een paar units en de nieuwste dingen, maar vroeger waren die er ook nog niet en voelde de game ook compleet aan. Beter nog, je kunt al deze dingen alsnog gebruiken, als je met vrienden speelt, die wel de expansions hebben gekocht. Het enige, wat je dus mist is de laatste 2 campaigns, mission packs en de laatste updates. Verder raad ik het wel aan om de expansions aan te schaffen, omdat alle expansions zo veel geven, dat ze net zo goed aparte games konden zijn. De campaigns hebben nieuwe units, tactieken en een zeer interessante verhaal. Met deze link kan je berekenen hoveel dit je zal kosten.

Wie heeft de game eigenlijk ontworpen?

De game is ontworpen door Blizzard en vereist dus de Battle.net launcher. Geen zorgen, deze launcher is relatief klein en compleet gratis. Instructies zijn te zien op de "download" pagina.

Hydralisk foto als zijbalk

18:07:45 pm

Meer over mij?