background

waarom deze website

nouja dus zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt hebt is deze website niet heel serieus en ja dat is ook niet echt de bedoeling want serieus is niet altijd leuk terwijl niet serieus toch wel grappig kan zijn en ik hou van grappig dus betekend dat niet serieus ookal neem ik deze website maken wel serieus en volg je me nog? mooizo. oke dus dingen zijn niet serieus zeg je markus? dat is zeker waar goed gezien!

finland is een pretpark

oke dus het 2e gedeelte van deze pagina wil ik graag besteden aan een heel belangerijk onderwerp. een theorie van mij die de wereld al heel lang voor de gek houd: finland is nep. het zogenaamde "finland" bestaat helemaal niet, eigenlijk is het grootste gedeelte van "finland" gewoon zee waar kleine japanse vissers samenlevingen wonen. de mensen die zeggen dat ze uit "finland" komen komen eigenlijk uit Oost-Zweden (kijk maar de kaart). en de mensen die zeggen dat ze er op vakantie zijn geweest waren eigenlijk in een vakantie/pret park genaamd "Finland" dat in oost-zweden ligt.

    (ik was rond 23:00 nog wat spel foutjes aan het wegwerken toen ik klaar was heb ik te snel notepadd++ weggedrukt terwijl hij nog aan het uploaden was waardoor deze hele pagina corrupted werd en deze dus gwn weg was dus heb ik even moeten improviseren en hem opnieuw gemaakt last minute)