OLV

Informatie en handleidingen


Wifi

Om optimaal gebruik te maken van je laptop op school is het belangrijk om verbonden te zijn met de wifi. hier vind je de handleiding over de wifiverbinding.


Storing magister

Als je hier op klikt wordt je verwezen naar de magister storingspagina. Daar kan je eventuele actuele storingen zien.Nieuw wachtwoord

Om de zoveel tijd is het verstandig om je wachtwoord te veranderen. Door hier op te klikken kan je je wachtwoord veranderen. Let op: je kan dit alleen op school doen.


Microsoft Teams

In verband met corona hebben we als school nu ook een online lesomgeving. hier vind je meer uitleg over Microsoft Teams.Gebruik printers

Op school kun je ook documenten printen. Leerlingen mogen alleen de printers gebruiken waar bij staat: voor leerlingen. Meer informatie over de printers vind je hier .


Gratis Office

Op school maken wij veel gebruik van Word, Excel, Powerpoint etc.| Lees hier de handleiding voor het verkrijgen van gratis officePrinten met een eigen laptop

Leerlingen met een eigen laptop kunnen ook op school printen. Als je email stuurt naar mobileprint@skbob.nl ontvang je een code. Met de code kun je inloggen op een printer en printen.


Goedkoop software bestellen bij SLIM

Doordat wij als school zijn aangesloten bij de organistatie SLB-diensten, kunnen leerlingen met korting software bestellen bij SLIM .